Putovanje U Sarajevo Iz Novog Sada

Putovanje U Sarajevo Iz Novog Sada. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva.

Sarajevo Barcino Tours

Najcool Sarajevo Barcino Tours

Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

2 dana / 1 nocenje.

28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada.

Official Destination Sarajevo Guide Destination Sarajevo

Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici... Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici.

Sarajevo I Avaz Toranj Nika Travel Turisticka Agencija

Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Sarajevo Nova Godina 2022 Sarajevo Putovanje Balkan Fun Turisticka Agencija

Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva.. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.

Izleti Sarajevo Lavli Travel

Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima.

Sarajevo Putovanje Sarajevo 2 Nocenja Lider Travel

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

In Travel Banja Luka Facebook

Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici.. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

In Travel Banja Luka Facebook

Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.

Radnici I Strucnjaci Iz Bih Uskoro Brze Do Viza I Zaposlenja U Njemackoj Kiosk Dw 15 04 2019

Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu... Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, … Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda.. Vožnja preko rume ,sapca, …

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Fakultativni odlazak na vrelo bosne!. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici.

Sarajevo Jednodnevni Izlet

Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih.. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Vožnja preko rume ,sapca, … Noćna vožnja do graničnog prelaza. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Sarajevo Jednodnevni Izlet 19 06 2021 Polazak Iz Novog Sada Rume Sapca I Loznice

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. 2 dana / 1 nocenje. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.

Sarajevo Izlet Turizam Arriva

28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. . Noćna vožnja do graničnog prelaza.

Sarajevo I Centralna Bosna Kolima Licno Iskustvo Putuj Rs

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Vožnja preko rume ,sapca, … Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Noćna vožnja do graničnog prelaza. Vožnja preko rume ,sapca, … Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih.. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.

Sarajevo I Centralna Bosna Kolima Licno Iskustvo Putuj Rs

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. . Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Pin On Sarajevo My Town

Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. 2 dana / 1 nocenje.. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici.

Sarajevo Izlet Turizam Arriva

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Sarajevo Prolece 2021 Balkan Fun Turisticka Agencija

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju... Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima... Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.

Izleti Sarajevo Lavli Travel

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:.. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 …. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Vožnja preko rume ,sapca, … 2 dana / 1 nocenje. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici... Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada.

Sarajevo I Konjic 1 Nocenje

Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada... Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Serbian Adventures Vikend U Sarajevu 2 Dana 1 Nocenje

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine.. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima.

Serbian Adventures Sarajevo 1 Nocenje 4 Dana

Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Putovanje Sarajevo Mostar 2021

Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21.. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika).

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Stigla Donacija 10 000 Vakcina Iz Srbije Za Kanton Sarajevo

Noćna vožnja do graničnog prelaza.. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom... Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih.

Sarajevo 2 Nocenja Sevdah Putovanje Globusnis

Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21.. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih.

Sarajevo Evro Turs Turisticka Agencija Beograd

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …

Sarajevo Nova Godina U Hotelu Residence Inn By Marriott Mondo Travel

U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Vožnja preko rume ,sapca, … Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 ….. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Sarajevo 2 Nocenja Nova Godina 2022 Travellino

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda.. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.

Stigla Donacija 10 000 Vakcina Iz Srbije Za Kanton Sarajevo

Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Vožnja preko rume ,sapca, … Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120.

Jahorina Skijaski Centar Na Krilima Korona Pandemije Panorama Dw 17 02 2021

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Noćna vožnja do graničnog prelaza. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine.

In Travel Banja Luka Facebook

Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih... Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Vožnja preko rume ,sapca, … Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta.. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.

Mostar Sarajevo Putovanje U Sarajevo Putovanje U Mostar Cena Akcija Popust

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Noćna vožnja do graničnog prelaza. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. 2 dana / 1 nocenje. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.

Izleti Sarajevo Lavli Travel

Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Sarajevo Izlet Bez Nocenja Flamingo Travel Klub

Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika)... 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika)... Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici.

Sarajevo 1 Nocenje

Noćna vožnja do graničnog prelaza. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Vožnja preko rume ,sapca, … Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Sarajevo Nova Godina U Hotelu Residence Inn By Marriott Mondo Travel

Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.. . Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 …

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko rume ,sapca, … 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici.

Sarajevo Nova Godina 2022 Sarajevo Putovanje Balkan Fun Turisticka Agencija

Noćna vožnja do graničnog prelaza... Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Noćna vožnja do graničnog prelaza.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici... Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju... Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima... Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. 2 dana / 1 nocenje. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Vožnja preko rume ,sapca, … Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Vožnja preko rume ,sapca, …. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.. Vožnja preko rume ,sapca, …

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine.

Sarajevo Evro Turs Turisticka Agencija Beograd

Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.

Izleti Sarajevo Lavli Travel

Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu... 2 dana / 1 nocenje. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … 2 dana / 1 nocenje.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Sarajevo Nova Godina 2022 Go2 Travelling Docek Nove Godine

Fakultativni odlazak na vrelo bosne!.. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Sarajevo 2 Dana Putolovac

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima.. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Sarajevo Nova Godina 2022 Go2 Travelling Docek Nove Godine

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. . Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta.

Sarajevo Bez Nocenja Polasci Iz Beograda I Novog Sada

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora... Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.

Nostalgicno Putovanje U Sarajevo I Visegrad Za 49 Evra

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice... Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta.. Vožnja preko rume ,sapca, …

Autobuska Stanica Lukavica Sarajevo Co Ba

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. 2 dana / 1 nocenje. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Vožnja preko rume ,sapca, … Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 …. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Evro Turs Rs

Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.

Sarajevo I Konjic 1 Nocenje

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora... Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine... Noćna vožnja do graničnog prelaza.

Sarajevo Deus Travel Novi Sad Deus Travel

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Vožnja preko rume ,sapca, … Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. 2 dana / 1 nocenje. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 …

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. 2 dana / 1 nocenje. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.

Eurolines Sirom Europe Prijevoz Autobusom Svaki Dan Prema Vise Od 700 Gradova Eurolines Touring Europabus

Noćna vožnja do graničnog prelaza... Noćna vožnja do graničnog prelaza. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Vožnja preko rume ,sapca, … Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120.. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta.

Sarajevo Sa Posetom Mostaru Bosna I Hercegovina Aquatravel Rs

Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu... . Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici.

Mostar Sarajevo Putovanje U Sarajevo Putovanje U Mostar Cena Akcija Popust

U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima.

Sarajevo 2 Dana Putolovac

Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 …

Kombi Prevoz Putnika Novi Sad Sarajevo Taxi Travel

Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva.. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima.

Osvijetljena Vijecnica Sarajevo Se Oprostilo Od Ä'orÄ'a Balasevica

Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Vožnja preko rume ,sapca, …. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine... Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta.

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.

U Ozujku U Fbih 24 9 Tisuca Turista Najvise Nocenja Turista Iz Uae Srbije I Hrvatske Republika

Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici... Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21.

Putovanje Sarajevo 2021

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je ….. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Noćna vožnja do graničnog prelaza.. Noćna vožnja do graničnog prelaza. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120... Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva.

Download Pdf Centre For Nonviolent Action

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Sarajevo Polumaraton Run Away Travels Putovanje Iz Srbije

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. 2 dana / 1 nocenje. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika).. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Sarajevo Jednodnevni Izlet 19 06 2021 Polazak Iz Novog Sada Rume Sapca I Loznice

Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine.. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.. 2 dana / 1 nocenje.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Vožnja preko rume ,sapca, … Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. 2 dana / 1 nocenje.. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada.

Putovanje U Vrijeme Pandemije Na Cesti Od Amsterdama Do Sarajeva Korona Virus Al Jazeera

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda... Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.

Putovanje Sarajevo Mostar 2021

Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika). Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Eurolines Sirom Europe Prijevoz Autobusom Svaki Dan Prema Vise Od 700 Gradova Eurolines Touring Europabus

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva... Putnici koji ne poseduju putne isprave republike srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Official Destination Sarajevo Guide Destination Sarajevo

Noćna vožnja do graničnog prelaza. Obavljanje formalnosti na granici i nastavak vožnje do sarajeva. Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika)... Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada.

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

Fakultativni odlazak na vrelo bosne... Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Sarajevo je administrativni, privredni, kulturni, univerzitetski i sportski centar i glavni grad bih. Polazak oko 1h posle ponoći iz novog sada. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. U 00:30h (sastanak putnika 00:00h, utorak na sredu) , sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Odlazak na baščaršiju i obilazak baščaršije sa strucnim vodicem uz predah za kafu, šetnju i degustaciju čuvenih specijaliteta. Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu.. Prolazite irig, a nakon rume se krećete putem 21.

Putovanje Sarajevo Mostar 2021

Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima. .. Grad je smešten na prostoru sarajevskog polja i okružen planinama bjelašnicom, jahorinom, igmanom.

Jahorina Skijaski Centar Na Krilima Korona Pandemije Panorama Dw 17 02 2021

Vožnja preko rume ,sapca, … Prelazite granicu, prolazite kroz zvornik i nastavljate putem m19 prema jugu. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.

Sarajevo Jednodnevni Izlet 19 06 2021 Polazak Iz Novog Sada Rume Sapca I Loznice

2 dana / 1 nocenje... Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Novi sad, danila kiša 11, 021 544 444, 064 00 … Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Ovim putem preolazite šabacm, a zatim se uključujete na put 26 prema loznici. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice... Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.

Sarajevo Barcino Tours

Za polazak iz novog sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika)... 28.09.2015 · najkraći put na ovoj relaciji jeste kada krenete iz novog sada prema sremskoj kamenici, prateći put 120. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.. Vozite pored obale drine, paralelno sa granicom bosne i hercegovine.

Sarajevo Putovanje Sarajevo 2 Nocenja Lider Travel

Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Navedene cene iz tabele se odnose na paket aranžman (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz beograda. Dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.

Popular posts from this blog

Jutlandia Stolice